Fricandeau met Honing-Champignonsaus

Fricandeau met Honing-Champignonsaus

fricandeau met Honing-Champignonsaus

Ingrediënten: 400 gram fricandeau, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 250 gram champignons, 200 ml groentebouillon, 3 eetlepels honing,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi 400 gram fricandeau met zout en peper. Bak de fricandeau rondom bruin in hete boter. Leg de fricandeau in een ovenschaal. Bestrijk de fricandeau met 1 eetlepel honing. Bak in het achtergebleven vet 1 in ringen gesneden ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot het geurt. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 200 ml groentebouillon en 2 eetlepels honing toe. Laat het zachtjes koken zodat het iets indikt. Doe de honing-champignonsaus bij de fricandeau in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er verse frieten en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!

(843 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 thoughts on “Fricandeau met Honing-Champignonsaus

  1. Eindelijk 1 recept voor 2 persons :)het is heel handig zeker als je alleen ben ! dankje well .
    Het was lekker 🙂

Comments are closed.

Back To Top