Karbonades met Biersaus

Karbonades met Biersaus

Karbonades met Biersaus

Ingrediënten: 1 flesje bier, zout, peper, 3 plakjes ontbijtkoek, 1 eetlepel honing, 2 ribkarbonades,

Aantal personen: 2

Maak, minstens 4 uur van te voren, een marinade van 1 flesje bier met zout, peper, 3 verkruimelde plakjes ontbijtkoek en 1 eetlepel honing. Marineer hierin 2 ribkarbonades. Dek het goed af en zet het koel in de koelkast. Bak de ribkarbonades aan beide zijde bruin in hete boter. Haal de karbonades uit de pan. Giet de rest van de marinade in de pan en laat tot de helft in koken. Leg de karbonades terug in de pan en laat het in 15 minuten zachtjes gaar worden. Wij hebben er sperziebonen en frietjes bij gegeten. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

3 thoughts on “Karbonades met Biersaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top