Mihoen met Kip en Champignons

Mihoen met Kip en Champignons
Ingrediënten: mihoen, 1 kipfilet, zout, peper, bloem, 1 theelepel sambal, 200 gram champignons, 125 gram taugé, 2 eetlepels vissaus, 2 eetlepels sojasaus, 4 eetlepels oestersaus, peterselie,

Aantal personen: 2

Bereid de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 1 kipfilet in blokjes, kruid met zout en peper en haal de kipfiletblokjes door de bloem. Bak de kipfiletblokjes goudbruin in hete olie. Voeg 1 theelepel sambal, 200 gram champignons en 125 gram taugé toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 eetlepels vissaus, 2 eetlepels sojasaus en 4 eetlepels oestersaus toe. Warm even mee. Roer de mihoen door het geheel en strooi er wat peterselie over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel