Mihoen met Kip en Champignons

Mihoen met Kip en Champignons
Ingrediënten: mihoen, 1 kipfilet, zout, peper, bloem, 1 theelepel sambal, 200 gram champignons, 125 gram taugé, 2 eetlepels vissaus, 2 eetlepels sojasaus, 4 eetlepels oestersaus, peterselie,

Aantal personen: 2

Bereid de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 1 kipfilet in blokjes, kruid met zout en peper en haal de kipfiletblokjes door de bloem. Bak de kipfiletblokjes goudbruin in hete olie. Voeg 1 theelepel sambal, 200 gram champignons en 125 gram taugé toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 eetlepels vissaus, 2 eetlepels sojasaus en 4 eetlepels oestersaus toe. Warm even mee. Roer de mihoen door het geheel en strooi er wat peterselie over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat