Mihoen met Kip en Champignons

Mihoen met Kip en Champignons

Mihoen met Kip en Champignons
Ingrediënten: mihoen, 1 kipfilet, zout, peper, bloem, 1 theelepel sambal, 200 gram champignons, 125 gram taugé, 2 eetlepels vissaus, 2 eetlepels sojasaus, 4 eetlepels oestersaus, peterselie,

Aantal personen: 2

Bereid de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 1 kipfilet in blokjes, kruid met zout en peper en haal de kipfiletblokjes door de bloem. Bak de kipfiletblokjes goudbruin in hete olie. Voeg 1 theelepel sambal, 200 gram champignons en 125 gram taugé toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 eetlepels vissaus, 2 eetlepels sojasaus en 4 eetlepels oestersaus toe. Warm even mee. Roer de mihoen door het geheel en strooi er wat peterselie over. Eet smakelijk!

0
(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top