Ovenschotel met Prei en Ontbijtspek

Ovenschotel met Prei en Ontbijtspek

Ovenschotel met Prei en Ontbijtspek

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 flinke prei, 150 gram champignons, 1 1/2 theelepel mosterd, 2 eetlepels bloem, 250 ml sterke bouillon, 450 gram aardappelpuree, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de prei en champignons zacht zijn. Voeg 1 1/2 theelepel mosterd en 2 eetlepels bloem toe. Roer even door en voeg dan geleidelijk 250 ml bouillon toe. Breng kort aan de kook. Schep het prei-mengsel in een ovenschaal. Schep er aardappelpuree over en strooi er geraspte kaas over heen. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top