Ovenschotel met Prei en Ontbijtspek

Ovenschotel met Prei en Ontbijtspek

Ovenschotel met Prei en Ontbijtspek

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 flinke prei, 150 gram champignons, 1 1/2 theelepel mosterd, 2 eetlepels bloem, 250 ml sterke bouillon, 450 gram aardappelpuree, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de prei en champignons zacht zijn. Voeg 1 1/2 theelepel mosterd en 2 eetlepels bloem toe. Roer even door en voeg dan geleidelijk 250 ml bouillon toe. Breng kort aan de kook. Schep het prei-mengsel in een ovenschaal. Schep er aardappelpuree over en strooi er geraspte kaas over heen. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top