Kipfilet met Mozzarella en Basilicum

Kipfilet met Mozzarella en Basilicum
Ingrediƫnten: 2 kipfilets, 1/2 bol mozzarella, basilicum, 1/2 tomaat, kappertjes, zout, peper, 1 ei, paneermeel,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de kipfilets open (als een enveloppe). Meng in een schaaltje 1/2 mozzarella bol met gescheurde basilicum, fijngesneden tomaat en fijngehakte kappertjes. Vul hiermee de kipfilets en zet ze eventueel vast met een cocktailprikker. Bestrooi de kipfilets met zout en peper. Haal beide kipfilets door een geklutst ei en vervolgens door de paneermeel. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 5 minuten de oven even op de grillstand van ongeveer 250 graden. Serveer met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat