Kipfilet met Mozzarella en Basilicum

Kipfilet met Mozzarella en Basilicum
Ingrediënten: 2 kipfilets, 1/2 bol mozzarella, basilicum, 1/2 tomaat, kappertjes, zout, peper, 1 ei, paneermeel,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de kipfilets open (als een enveloppe). Meng in een schaaltje 1/2 mozzarella bol met gescheurde basilicum, fijngesneden tomaat en fijngehakte kappertjes. Vul hiermee de kipfilets en zet ze eventueel vast met een cocktailprikker. Bestrooi de kipfilets met zout en peper. Haal beide kipfilets door een geklutst ei en vervolgens door de paneermeel. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 5 minuten de oven even op de grillstand van ongeveer 250 graden. Serveer met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel