Ethiopisch Restaurant Sunshine in Utrecht

Ethiopisch Restaurant Sunshine in Utrecht

Ethiopisch Restaurant Sunshine - UtrechtVandaag had ik een etentje met de key-users (functioneel beheerders) van de verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Er was gekozen voor het Ethiopisch restaurant Sunshine in het centrum van Utrecht. Je kon er kiezen uit verschillende authentieke Ethiopische gerechten welke je zonder bestek moet eten.

In plaats van bestek krijg je een enjera, een Ethiopische pannenkoek die je daarna lekker kan opeten. Ben je vegetarisch dan kan je op de kaart 6 vegetarische hoofdgerechten vinden, en ook de voorgerechten zijn grotendeels vegetarisch. Vooraf had ik de tropische paprikasoep als hoofdgerecht werd er gekozen voor een combinatiegerecht. Hierbij werden 3 grote borden op tafel gezet, waarbij je met een aantal personen van kon eten. Het combinatiegerecht was in ieder geval een aantal gerechten van de kaart. Als achteraf had ik gekozen voor een Dame Blanche. In ieder geval lekker gegeten en een ervaring rijker!

Ethiopisch Restaurant Sunshine
Pauwstraat 11
3512 TG Utrecht
Tel: 030-2232525

(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top