NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

noordwijkerhout NH Hotel LeeuwenhorstVandaag hoef ik niet te koken, maar ben ik voor mijn werk ben ik naar een tweedaagse conferentie inclusief ontbijt, lunch en diner overnachting in NH Hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Het diner bestond uit een buffet, waar anders dan vorig jaar, steeds opnieuw werd aangevuld met nieuwe gerechten. Daarom was het ook smakelijker omdat het niet zo lang op het buffet stond. Erbij hadden ze ook kleine amuses, zoals een blauwschimmelkaasmousse met balsamicogelei en een hazelnootje en op het buffet gehaktballetjes, groentenspiesjes, gevulde champignons, inktvissalade, kipkluifjes, aardappeltjes in verschillende soorten. Als afsluiter allerlei soorten bavarois, mini taartjes en spekkoek! Mjummie.

NH Conferentie Centre Leeuwenhorst
Langelaan 3
2211 XT Noordwijkerhout

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top