Kipfilet met Mozzarella en Basilicum

Kipfilet met Mozzarella en Basilicum

Kipfilet met Mozzarella en Basilicum

Ingrediënten: 2 kipfilets, 1/2 bol mozzarella, basilicum, 1/2 tomaat, kappertjes, zout, peper, 1 ei, paneermeel,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de kipfilets open (als een enveloppe). Meng in een schaaltje 1/2 mozzarella bol met gescheurde basilicum, fijngesneden tomaat en fijngehakte kappertjes. Vul hiermee de kipfilets en zet ze eventueel vast met een cocktailprikker. Bestrooi de kipfilets met zout en peper. Haal beide kipfilets door een geklutst ei en vervolgens door de paneermeel. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 5 minuten de oven even op de grillstand van ongeveer 250 graden. Serveer met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top