Varkenshaas met Madeira-Roomsaus

Varkesnhaas met Madeira-Roomsaus
Ingrediƫnten: 1 broccoli, 450 gram country aardappeltjes, 1 varkenshaas, zout, peper, 200 ml kookroom, scheutje Madeira, 1 eetlepel tomatenketchup,

Aantal personen: 2

Doe in 1 stoommandje van de VitaCuisine 1 in roosjes gesneden broccoli en in het andere stoommandje 450 gram country aardappeltjes. Doe op de sausbakplaat 1 in plakjes gesneden varkenshaas (bestrooit met zout en peper). Vul het waterreservoir van de VitaCuisine en zet de VitaCuisine weer helemaal in elkaar. Zet de timer op 15 minuten. Maak ondertussen de saus. Meng 200 ml kookroom met een scheutje Madeira, 1 eetlepel tomatenketchup, zout en peper. Overgiet de varkenhaas met de saus (tip: giet wel eerst het stoomvocht uit de sausbakplaat!) en zet de timer op nog eens 5 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat