Varkenshaas met Madeira-Roomsaus

Varkesnhaas met Madeira-Roomsaus

Ingrediënten: 1 broccoli, 450 gram country aardappeltjes, 1 varkenshaas, zout, peper, 200 ml kookroom, scheutje Madeira, 1 eetlepel tomatenketchup,

Aantal personen: 2

Doe in 1 stoommandje van de VitaCuisine 1 in roosjes gesneden broccoli en in het andere stoommandje 450 gram country aardappeltjes. Doe op de sausbakplaat 1 in plakjes gesneden varkenshaas (bestrooit met zout en peper). Vul het waterreservoir van de VitaCuisine en zet de VitaCuisine weer helemaal in elkaar. Zet de timer op 15 minuten. Maak ondertussen de saus. Meng 200 ml kookroom met een scheutje Madeira, 1 eetlepel tomatenketchup, zout en peper. Overgiet de varkenhaas met de saus (tip: giet wel eerst het stoomvocht uit de sausbakplaat!) en zet de timer op nog eens 5 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel