Kipfilet met Tomaten en Rode Ui

Kipfilet met Tomaten en Rode Ui-saus

Ingrediënten: 2 kipfilets, zout, peper, 1 rode ui, 250 gram cherry tomaten, 1/2 eetlepel suiker, 1 eetlepel rode wijnazijn,

Aantal personen: 2

Maak 2 kipfilets zo plat mogelijk en kruid met zout en peper. Bak de kipfilets aan beide zijde goudbruin. Haal ze uit de pan en houd ze apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde rode ui tot het zacht is. Voeg 250 gram gehalveerde cherry tomaten toe en roerbak een minuut of 4 mee. Voeg vervolgens 1/2 eetlepel suiker en 1 eetlepel rode wijnazijn toe. Bak het kort mee. Leg de kipfilets nog even terug in de pan zodat het goed warm kan worden. Serveer het met aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel