Kipfilet met Tomaten en Rode Ui

Kipfilet met Tomaten en Rode Ui-saus
Ingrediƫnten: 2 kipfilets, zout, peper, 1 rode ui, 250 gram cherry tomaten, 1/2 eetlepel suiker, 1 eetlepel rode wijnazijn,

Aantal personen: 2

Maak 2 kipfilets zo plat mogelijk en kruid met zout en peper. Bak de kipfilets aan beide zijde goudbruin. Haal ze uit de pan en houd ze apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde rode ui tot het zacht is. Voeg 250 gram gehalveerde cherry tomaten toe en roerbak een minuut of 4 mee. Voeg vervolgens 1/2 eetlepel suiker en 1 eetlepel rode wijnazijn toe. Bak het kort mee. Leg de kipfilets nog even terug in de pan zodat het goed warm kan worden. Serveer het met aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat