Pasta met Courgette en Champignons

Pasta met Courgette en Champignons

Pasta met Courgette en Champignons

Ingrediƫnten: macaroni, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 courgette, 1 gegrilde paprika, 200 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, worcestershiresaus, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm. Voeg als de ui zacht is 1 in blokjes gesneden courgette, 1 gegrilde paprika en 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg dan 1 blik tomaatblokjes en worchestersaus naar smaak toe, breng op smaak met zout en peper. Breng kort aan de kook en laat 10 minuten pruttelen. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top