Kipfilet met Tomaten en Rode Ui

Kip

Kipfilet met Tomaten en Rode Ui

Kipfilet met Tomaten en Rode Ui-saus

Ingrediƫnten: 2 kipfilets, zout, peper, 1 rode ui, 250 gram cherry tomaten, 1/2 eetlepel suiker, 1 eetlepel rode wijnazijn,

Aantal personen: 2

Maak 2 kipfilets zo plat mogelijk en kruid met zout en peper. Bak de kipfilets aan beide zijde goudbruin. Haal ze uit de pan en houd ze apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde rode ui tot het zacht is. Voeg 250 gram gehalveerde cherry tomaten toe en roerbak een minuut of 4 mee. Voeg vervolgens 1/2 eetlepel suiker en 1 eetlepel rode wijnazijn toe. Bak het kort mee. Leg de kipfilets nog even terug in de pan zodat het goed warm kan worden. Serveer het met aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top