Pasta met Champignons en Ontbijtspek

Pasta met Champignons en Ontbijtspek
Ingrediƫnten: pasta, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, tijm, 1 sjalotje, 250 gram champignons, 100 gram cherrytomaten, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak in een hete koekenpan 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperd sjalotje en wat tijm toe. Bak tot het sjalotje zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg als laatste 100 gram in kwarten gesneden cherrytomaten toe en warm het geheel even door. Serveer de champignons met de pasta en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat