Pasta met Champignons en Ontbijtspek

Pasta met Champignons en Ontbijtspek

Ingrediënten: pasta, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, tijm, 1 sjalotje, 250 gram champignons, 100 gram cherrytomaten, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak in een hete koekenpan 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperd sjalotje en wat tijm toe. Bak tot het sjalotje zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg als laatste 100 gram in kwarten gesneden cherrytomaten toe en warm het geheel even door. Serveer de champignons met de pasta en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel