Babi Ketjap

Babi Ketjap

Babi Ketjap

Ingrediënten: 1 eetlepel olie, 3 eetlepels ketjap manis, gemberpoeder, 1 theelepel sambal, 400 gram hamlappen, 1 ui,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 1 eetlepel olie, 3 eetlepels ketjap manis, gemberpoeder en 1 theelepel sambal. Snij 400 gram hamlappen in blokjes. Marineer de hamlapjes in de marinade voor zeker een nacht. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg de gemarineerde hamlapjes toe en bak dit bruin. Laat het geheel vervolgens 15 minuten op lager vuur pruttelen. Serveer met rijst en een Oosterse wokschotel. Eet smakelijk!

0
(64 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top