Rijst met Kipfilet en Shiitake

Rijst met Kipfilet en Shiitake

Ingrediënten: rijst, 2 kipfilets, zout, peper, 200 gram shiitake’s, 2 bosuien, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel rijstwijn,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 2 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Als de kipfilet goudbruin is breng je het op smaak met zout en peper en voeg je 200 gram gesneden shiitake’s en 2 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak ongeveer 2 minuten. Voeg 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel rijstwijn. Roerbak nog een minuut. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


0 reacties op “Rijst met Kipfilet en Shiitake

  1. Heb dit recept – enigszins aangepast – gisteravond gemaakt. Heerlijk! Ik heb er nog taugé en cashewnootjes aan toegevoegd! Smikkelen!!

    Ik houd je logje nu al een tijdje in de gaten en ik heb bewondering voor al die afwisseling in jouw keuken!! Ik kom al snel weer uit op pasta met een sausje (ook lekker), maar om elke dag weer iets anders te bedenken.. poeh, petje af hoor!!

    Groeten, Grietje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel