Rijst met Sugarsnaps met Rundvleesreepjes

Rijst met Sugarsnaps met Rundvleesreepjes

Rijst met Sugarsnaps met Rundvleesreepjes

Ingrediënten: rijst, 300 gram rundvleesreepjes, 200 gram sugarsnaps, 5 eetlepels zoete chilisaus, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels water, 3 bosuien, 100 gram cashewnoten,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Roerbak in hete olie 300 gram rundvleesreepjes bruin. Voeg als de rundvleesreepjes bruin zijn 200 gram sugarsnaps toe. Maak ondertussen de saus. Meng in een kom 5 eetlepels zoete chilisaus, 2 eetlepels sojasaus en 2 eetlepels water. Roer goed. Giet de saus bij de sugarsnaps. Roerbak nog 2 minuten. Roer er 3 in ringen gesneden bosuien en 100 gram cashewnoten toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst.

(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top