Burrito’s met Kipfilet en Champignons

Burrito's met Kipfilet en Champignons

Een lekkere en snelle maaltijd, genoeg voor 2 goed gevulde wraps.

Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, 2 eetlepels kruidenroomkaas, 2 tortilla wraps,

Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het goudbruin is. Voeg er aan toe 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesneden ui. Als de ui zacht is voeg je 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Laat de champignons al roerend gaar worden. Schep er 2 flinke eetlepels kruidenroomkaas door (bv. Philadelphia kruidenroomkaas). Warm het even door.

Verwarm ondertussen 2 tortilla wraps zoals staat aangegeven op de verpakking. Vul de tortilla’s met het kipmengsel en vouw de tortilla als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!


Één reactie op “Burrito’s met Kipfilet en Champignons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel