Burrito’s met Kipfilet en Champignons

Burrito's met Kipfilet en Champignons
Een lekkere en snelle maaltijd, genoeg voor 2 goed gevulde wraps.

Ingrediƫnten: 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, 2 eetlepels kruidenroomkaas, 2 tortilla wraps,

Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het goudbruin is. Voeg er aan toe 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesneden ui. Als de ui zacht is voeg je 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Laat de champignons al roerend gaar worden. Schep er 2 flinke eetlepels kruidenroomkaas door (bv. Philadelphia kruidenroomkaas). Warm het even door.

Verwarm ondertussen 2 tortilla wraps zoals staat aangegeven op de verpakking. Vul de tortilla’s met het kipmengsel en vouw de tortilla als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


1 reactie op “Burrito’s met Kipfilet en Champignons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat