Burrito’s met Kipfilet en Champignons

Burrito's met Kipfilet en Champignons

Een lekkere en snelle maaltijd, genoeg voor 2 goed gevulde wraps.

Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, 2 eetlepels kruidenroomkaas, 2 tortilla wraps,

Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het goudbruin is. Voeg er aan toe 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesneden ui. Als de ui zacht is voeg je 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Laat de champignons al roerend gaar worden. Schep er 2 flinke eetlepels kruidenroomkaas door (bv. Philadelphia kruidenroomkaas). Warm het even door.

Verwarm ondertussen 2 tortilla wraps zoals staat aangegeven op de verpakking. Vul de tortilla’s met het kipmengsel en vouw de tortilla als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!

Een gedachte over “Burrito’s met Kipfilet en Champignons”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>