Stoverij van Rundvlees, Courgette en Wortel

Stoverij van Rundvlees, Courgette en Wortel
Ingrediƫnten: 750 gram rundvlees, 1 blokje runderbouillon, 400 ml water, 200 ml rode wijn, 4 eetlepels balsamico azijn, 1 ui, tijm, 1 laurierblaadje, 3 salieblaadjes, rozemarijn, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 wortel, 1 courgette, zout,

Bak 750 gram blokjes rundvlees bruin in hete bakboter. Als het bruin is strooi je er bloem bij en schep je het goed door. Voeg 1 blokje runderbouillon, 400 ml water, 200 ml rode wijn en 4 eetlepels balsamico azijn toe. Voeg er 1 gesnipperde ui, een takje tijm, een blaadje laurier, 3 blaadjes salie en 1 takje rozemarijn toe. Breng het aan de kook, zet het vuur lager en laat het pruttelen voor een uur tot anderhalf uur. Voeg dan 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek toe. Snij 1 wortel en 1 courgette in blokjes van gelijke grote. Kook deze gaar in kokend water met wat zout. Giet het af zodra het gaar is en schep het door het rundvlees. Warm het kort door en serveer! Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!

"Stoverij van Rundvlees, Courgette en Wortel", out of 5 based on 1 ratings.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat