Stoverij van Rundvlees, Courgette en Wortel

Stoverij van Rundvlees, Courgette en Wortel

Stoverij van Rundvlees, Courgette en Wortel

Ingrediënten: 750 gram rundvlees, 1 blokje runderbouillon, 400 ml water, 200 ml rode wijn, 4 eetlepels balsamico azijn, 1 ui, tijm, 1 laurierblaadje, 3 salieblaadjes, rozemarijn, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 wortel, 1 courgette, zout,

Bak 750 gram blokjes rundvlees bruin in hete bakboter. Als het bruin is strooi je er bloem bij en schep je het goed door. Voeg 1 blokje runderbouillon, 400 ml water, 200 ml rode wijn en 4 eetlepels balsamico azijn toe. Voeg er 1 gesnipperde ui, een takje tijm, een blaadje laurier, 3 blaadjes salie en 1 takje rozemarijn toe. Breng het aan de kook, zet het vuur lager en laat het pruttelen voor een uur tot anderhalf uur. Voeg dan 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek toe. Snij 1 wortel en 1 courgette in blokjes van gelijke grote. Kook deze gaar in kokend water met wat zout. Giet het af zodra het gaar is en schep het door het rundvlees. Warm het kort door en serveer! Eet smakelijk!

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top