Broodje Warme Beenham met Honingmosterdsaus

Broodje Warme Beenham met Honingmosterdsaus

Broodje Warme Beenham met Honingmosterdsaus

Ingrediƫnten: 6 kadetjes, 125 ml kookroom, 1/2 eetlepel honing, 1/2 eetlepel mosterd, honing-mosterdkruiden van Piet Huysentruyt, 6 plakken beenham,

Bak 6 afbak-kadetjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voor de saus verwarm je 125 ml kookroom met 1/2 eetlepel honing en een 1/2 eetlepel mosterd. Breng het eventueel op smaak met honing mosterdkruiden van Piet Huysentruyt. Laat het zachtjes verder pruttelen terwijl je 6 plakken beenham bakt in een hete grilpan. Snij de broodjes open en beleg het met een plak warme beenham en schep er wat van de honingmosterdsaus over. Eet smakelijk!

0
(73 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top