Broodje Warme Beenham met Honingmosterdsaus

Broodje Warme Beenham met Honingmosterdsaus

Broodje Warme Beenham met Honingmosterdsaus

Ingrediënten: 6 kadetjes, 125 ml kookroom, 1/2 eetlepel honing, 1/2 eetlepel mosterd, honing-mosterdkruiden van Piet Huysentruyt, 6 plakken beenham,

Bak 6 afbak-kadetjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voor de saus verwarm je 125 ml kookroom met 1/2 eetlepel honing en een 1/2 eetlepel mosterd. Breng het eventueel op smaak met honing mosterdkruiden van Piet Huysentruyt. Laat het zachtjes verder pruttelen terwijl je 6 plakken beenham bakt in een hete grilpan. Snij de broodjes open en beleg het met een plak warme beenham en schep er wat van de honingmosterdsaus over. Eet smakelijk!

(73 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top