Noedels met Rundvleesreepjes en Cashewnoten

Noedels met Rundvleesreepjes en Cashewnoten

Ingrediënten: noedels, 300 gram rundvleesreepjes, 3 eetlepels hoisinsaus, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels honing, 1 teentje knoflook, 1 groene paprika, 200 gram doperwten, 100 gram cashewnoten,

Kook de noedels gaar zoals aangegeven op de verpakking. Marineer 300 gram rundvleesreepjes in 3 eetlepels hoisinsaus, 2 eetlepels sojasaus en 2 eetlepels honing voor ongeveer een half uur. Bak in de hete olie de rundvleesreepjes bruin met 1 fijngehakt teentje knoflook. Doe als de rundvleesreepjes bruin zijn 1 in reepjes gesneden groene paprika, 100 gram sugarsnaps en 200 gram doperwten. Laat alles langzaam gaar worden op een laag vuur (ongeveer een minuut of 10). Als laatste doe je er 100 gram cashewnoten bij en warm het geheel nog even kort door. Eet smakelijk!


Één reactie op “Noedels met Rundvleesreepjes en Cashewnoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel