Noedels met Rundvleesreepjes en Cashewnoten

Noedels met Rundvleesreepjes en Cashewnoten
Ingrediënten: noedels, 300 gram rundvleesreepjes, 3 eetlepels hoisinsausm 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels honing, 1 teentje knoflook, 1 groene paprika, 200 gram doperwten, 100 gram cashewnoten,

Kook de noedels gaar zoals staant aangegeven op de verpakking. Marineer 300 gram rundvleesreepjes in 3 eetlepels hoisinsaus, 2 eetlepels sojasaus en 2 eetlepels honing voor ongeveer een half uur. Bak in de hete olie de rundvleesreepjes bruin met 1 fijngehakt teentje knoflook. Doe als de rundvleesreepjes bruin zijn 1 in reepjes gesneden groene paprika, 100 gram sugarsnaps en 200 gram doperwten. Laat alles langzaam gaar worden op een laag vuur (ongeveer een minuut of 10). Als laatste doe je er 100 gram cashewnoten bij en warm het geheel nog even kort door. Het is dan al weer klaar. Eet smakelijk!


0 reacties op “Noedels met Rundvleesreepjes en Cashewnoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat