Broccolitaartje

Broccolitaartje

Broccolitaartje

Ingrediƫnten: broccoli, 6 vellen bladerdeeg, 200 gram mascarpone, 50 gram geraspte kaas, tijm,

Kook de in roosjes gesneden broccoli beetgaar. Ontdooi 6 velletjes bladerdeeg en prak 200 gram mascarpone met 50 gram geraspte kaas. Leg in 6 ingevette ovenschaaltjes een bladerdeegvel met de bebloemde kant naar beneden. Schep dan in elk ovenschaaltje wat beetgare broccoliroosjes en schep er boven op de mascarpone-kaasmengsel. Strooi er nog een beetje tijm over en wat geraspte kaas. Zet het in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 20 minuten. Haal de ‘bladerdeegpakketjes’ uit de ovenschaaltjes en serveer… Eet smakelijk!

0
(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top