Ciabattini Kipfilet met Champignons en Zoete Chilisaus

Ciabattini Kipfilet met Champignons en Zoete Chilisaus

Ingrediënten: 2 ciabattini’s, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 250 gram champignons, sla, zoete chilisaus,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 2 ciabattini’s (eenpersoons-ciabatta) af volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui glazig is. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 250 gram in kwarten gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Snij de ciabattini’s open. Beleg met een beetje sla, vervolgens met de kipfilet en champignons en als laatste met een beetje zoete chilisaus. Eet smakelijk!


2 reacties op “Ciabattini Kipfilet met Champignons en Zoete Chilisaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel