Ciabattini Kipfilet met Champignons en Zoete Chilisaus

Ciabattini Kipfilet met Champignons en Zoete Chilisaus

IngrediĆ«nten: 2 ciabattini’s, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 250 gram champignons, sla, zoete chilisaus,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 2 ciabattini’s (eenpersoons-ciabatta) af volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui glazig is. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 250 gram in kwarten gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Snij de ciabattini’s open. Beleg met een beetje sla, vervolgens met de kipfilet en champignons en als laatste met een beetje zoete chilisaus. Eet smakelijk!


2 reacties op “Ciabattini Kipfilet met Champignons en Zoete Chilisaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat