Ciabattini Kipfilet met Champignons en Zoete Chilisaus

Ciabattini Kipfilet met Champignons en Zoete Chilisaus

Ingrediënten: 2 ciabattini’s, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 250 gram champignons, sla, zoete chilisaus,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 2 ciabattini’s (eenpersoons-ciabatta) af volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui glazig is. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 250 gram in kwarten gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Snij de ciabattini’s open. Beleg met een beetje sla, vervolgens met de kipfilet en champignons en als laatste met een beetje zoete chilisaus. Eet smakelijk!

2 gedachten over “Ciabattini Kipfilet met Champignons en Zoete Chilisaus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *