Pizza Ciabattini

Pizza Ciabattini

Pizza Ciabattini

Ingrediënten: 2 ciabattini’s (afbak), tomatensaus (bv een restje), salami, basilicum, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak 5 of 6 inkepingen per ciabattini. Bestrijk de snedes met wat tomatensaus. Doe vervolgens in elke snede een 1/2 plakje salami en om de snede een blaadje basilicum. Leg de broodjes op een stuk aluminiumfolie. Strooi geraspte kaas over het broodje. Vouw het aluminium dicht. Zet de ‘aluminium-pakketjes’ ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Maak de pakketjes voorzichtig open, het kan warm zijn! Lekker met een frisse salade. Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top