Mihoen met Courgette, Paprika en Gehakt

Mie met Gehakt en Paprika

Ingrediënten: mihoen (rijstvermicelli), 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 courgette, 3 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels zoete chilisaus, Chinese vijfkruidenpoeder, gefruite uitjes

Aantal personen: 3

Bereid de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook in hete boter tot de ui zacht is. Voeg de gehakt toe en bak dit bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak tot de courgette zacht is. Voeg 3 eetlepels sojasaus en 3 eetlepels zoete chilisaus toe. Warm goed door. Breng op smaak met wat Chinese vijfkruidenpoeder. Serveer met mihoen en gefruite uitjes. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *