Mihoen met Courgette, Paprika en Gehakt

Mie met Gehakt en Paprika

Ingrediƫnten: mihoen (rijstvermicelli), 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 courgette, 3 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels zoete chilisaus, Chinese vijfkruidenpoeder, gefruite uitjes

Aantal personen: 3

Bereid de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook in hete boter tot de ui zacht is. Voeg de gehakt toe en bak dit bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak tot de courgette zacht is. Voeg 3 eetlepels sojasaus en 3 eetlepels zoete chilisaus toe. Warm goed door. Breng op smaak met wat Chinese vijfkruidenpoeder. Serveer met mihoen en gefruite uitjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel