Tartaartje met Champignons verpakt in Bladerdeeg

Tartaartje met Champignons verpakt in Bladerdeeg

Ingrediënten: 4 vellen bladerdeeg, 125 gram champignons, 1 teentje knoflook, tijm, 2 tartaartjes, 4 plakjes katenspek, geraspte kaas, Italiaanse kruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 4 velletjes bladerdeeg. Bak 125 gram champignons met 1 teentje knoflook tot de champignons zacht zijn. Omwikkel beide tartaartjes elk met 2 plakjes katenspek. Schep de champignons op een vel bladerdeeg. Leg daarop een tartaartje. Vouw het andere vel bladerdeeg er over en vouw het goed dicht. Strooi over beide pakketjes geraspte kaas en wat Italiaanse kruiden. Zet de tartaar pakketjes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


5 reacties op “Tartaartje met Champignons verpakt in Bladerdeeg

    • Tuurlijk, al was het pakketje al een hele hap ;). Ik had van het restant van het bakje champignons een champignon-potje gemaakt en frietjes uit de actifry erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel