Tartaartje met Champignons verpakt in Bladerdeeg

Tartaartje met Champignons verpakt in Bladerdeeg

Tartaartje met Champignons verpakt in Bladerdeeg

Ingrediënten: 4 vellen bladerdeeg, 125 gram champignons, 1 teentje knoflook, tijm, 2 tartaartjes, 4 plakjes katenspek, geraspte kaas, Italiaanse kruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 4 velletjes bladerdeeg. Bak 125 gram champignons met 1 teentje knoflook tot de champignons zacht zijn. Omwikkel beide tartaartjes elk met 2 plakjes katenspek. Schep de champignons op een vel bladerdeeg. Leg daarop een tartaartje. Vouw het andere vel bladerdeeg er over en vouw het goed dicht. Strooi over beide pakketjes geraspte kaas en wat Italiaanse kruiden. Zet de tartaar pakketjes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

5 thoughts on “Tartaartje met Champignons verpakt in Bladerdeeg

Laat een antwoord achter aan Anja van Heiningen Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top