Indische Kip

Indische Kip
Ingrediënten: 2 uien, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 2 kipfilets, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels ketjap manis, 4 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel chilisaus, 100 ml water, 125 gram taugé,

Aantal personen: 2

Bak 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakte teentje knoflook en 1 theelepel sambal en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete boter. Bak tot de kipfilet iets bruin is. Voeg 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels ketjap manis, 4 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel chilisaus, 100 ml water en 125 gram taugé toe. Roer goed door en laat het vervolgens op middelhoog vuur 5 minuten pruttelen. Lekker met bijvoorbeeld bami. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel