Indische Kip

Indische Kip

Indische Kip
Ingrediënten: 2 uien, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 2 kipfilets, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels ketjap manis, 4 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel chilisaus, 100 ml water, 125 gram taugé,

Aantal personen: 2

Bak 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakte teentje knoflook en 1 theelepel sambal en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete boter. Bak tot de kipfilet iets bruin is. Voeg 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels ketjap manis, 4 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel chilisaus, 100 ml water en 125 gram taugé toe. Roer goed door en laat het vervolgens op middelhoog vuur 5 minuten pruttelen. Lekker met bijvoorbeeld bami. Eet smakelijk!

(124 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top