Gehaktbal

Gehaktbal
Op zoek naar een perfecte zelfgemaakte gehaktbal deze combinatie gemaakt. Best lekker, maar uiteraard kan alles beter!

Ingrediƫnten: 150 gram gehakt, 2 eetlepels paneermeel, 1 eetlepel chilisaus, 1/2 eetlepel ketjap manis, zout, peper,

Aantal gehaktballen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 150 gram gehakt met 2 eetlepels paneermeel, 1 eetlepel chilisaus, 1/2 eetlepel ketjap manis, zout en peper. Draai er 2 gehaktballen van. Bak de gehaktballen rondom bruin in hete boter. Doe de gehaktballen in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven, zodat de gehaktballen ook van binnen gaar worden. Wij hebben er een salade en gebakken aardappelschijfjes erbij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat