Gehaktbal

Gehaktbal

Gehaktbal

Op zoek naar een perfecte zelfgemaakte gehaktbal deze combinatie gemaakt. Best lekker, maar uiteraard kan alles beter!

Ingrediƫnten: 150 gram gehakt, 2 eetlepels paneermeel, 1 eetlepel chilisaus, 1/2 eetlepel ketjap manis, zout, peper,

Aantal gehaktballen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 150 gram gehakt met 2 eetlepels paneermeel, 1 eetlepel chilisaus, 1/2 eetlepel ketjap manis, zout en peper. Draai er 2 gehaktballen van. Bak de gehaktballen rondom bruin in hete boter. Doe de gehaktballen in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven, zodat de gehaktballen ook van binnen gaar worden. Wij hebben er een salade en gebakken aardappelschijfjes erbij gegeten. Eet smakelijk!

(119 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top