Columbus in Scheveningen

Columbus in Scheveningen

Columbus - Scheveningen Kipsaté
Vandaag zijn we nog even naar Scheveningen geweest, even uitwaaien aan zee, dat heb je soms wel eens nodig. Gelukkig was het droog en niet al te druk op het strand. Vanuit de haven zijn we naar de pier gelopen. Daar aangekomen zijn we wat gaan eten bij Columbus, op de een of andere manier gaan we hier altijd naar toe als we in Scheveningen zijn. We waren alle drie eensgezind. We namen als hoofdgerecht kipsaté met kroepoek, friet en salade.

Columbus - Scheveningen Huisgemaakte brownie met ijs
Als dessert huisgemaakte brownie met vanille-ijs en chocolade-ijs. Erg lekker!

Café Restaurant Columbus
Strandweg 47
2586 JL Scheveningen

(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

2 thoughts on “Columbus in Scheveningen

  1. Vandaag langs ‘Columbus’ gelopen, toevallig.. Geluncht bij Westewind (thee, cappuccino, broodje geitenkaas met peer honing tijm + uitsmijter ham), een eindje verderop, ook errug goed eten! En later wat minder bediend bij Grand Tropez (koffie, thee, bitterballen) maar wel lekker 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top