Indische Hachee

Indische Hachee

Indische Hachee

Ingrediƫnten: 500 gram rundvlees, zout, peper, 3 teentjes knoflook, 4 uien, scheutje azijn, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 2 bouillonblokjes, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 4 eetlepels ketjap manis, 1 pot doperwten en worteltjes, chips,

Aantal personen: 4

Bestrooi 500 gram in blokjes gesneden rundvlees met zout en peper. Bak het rundvlees met 3 fijngehakte teentjes knoflook bruin. Schep het vlees uit de pan en houd het apart. Bak in het achtergebleven vet 4 gesnipperde uien op laag vuur tot de uien zacht en bruin zijn. Doe het vlees terug in de pan en voeg een scheutje azijn toe. Roer even door. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 2 verkruimelde bouillonblokjes, 1 eetlepel donkere basterdsuiker en 4 eetlepels ketjap manis toe. Breng kort aan de kook en laat vervolgens 3 uur pruttelen. Voeg op het laatst 1 pot doperwten en worteltjes (uitgelekt) toe en warm het geheel goed door. Serveer met rijst en een beetje naturel chips. Eet smakelijk!

0
(71 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top