Ravioli met Bacon en Champignon-Tomatensaus

Ravioli met Bacon en Champignon-Tomatensaus

Ravioli met Bacon en Champignon-Tomatensaus

Ingrediënten: ravioli met kaas basilicum vulling, 100 gram bacon, 1 ui, 2 teentje knoflook, tijm, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de ravioli in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete boter 100 gram in reepjes gesneden bacon bruin. Schep het uit de pan en houdt het apart. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, wat tijm en 1 gesneden rode paprika tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng kort aan de kook. Mix met een staafmixer tot een saus. Doe de bacon terug in de pan en laat 5 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de ravioli en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top