Rijst met Kipfilet en Paprika

Rijst met Kipfilet en Paprika
Ingrediënten: 1 kipfilet, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketchup, rijst, 1 ui, 1 rode paprika, 1 gele paprika,

Aantal personen: 2

Marineer 1 in blokjes gesneden kipfilet met 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus en 1 eetlepel ketchup. Laat het minstens 2 uur marineren. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de gemarineerde kipfilet bruin. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak tot de ui zacht is. Voeg 1 rode en 1 gele in blokjes gesneden paprika toe en bak tot de paprika zacht is. Serveer het geheel met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat



Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour