Spaghetti met Courgette, Tomaat en Kip

Spaghetti met Courgette, Tomaat en Kip
Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 ui, tijm, 1 courgette, 5 trostomaten, 150 ml bouillon,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het knapperig is. Schep het uit de pan en houd het apart. Bak in het achtergebleven vet 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet iets bruin is. Schep dit ook uit de pan en houd het apart. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 gesneden courgette toe en bak mee tot de courgette zacht is. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaten met 150 ml bouillon toe. Breng kort aan de kook. Voeg de kipfilet en ontbijtspek toe en laat nog 10 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat