Spaghetti met Courgette, Tomaat en Kip

Spaghetti met Courgette, Tomaat en Kip

Spaghetti met Courgette, Tomaat en Kip
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 ui, tijm, 1 courgette, 5 trostomaten, 150 ml bouillon,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het knapperig is. Schep het uit de pan en houd het apart. Bak in het achtergebleven vet 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet iets bruin is. Schep dit ook uit de pan en houd het apart. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 gesneden courgette toe en bak mee tot de courgette zacht is. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaten met 150 ml bouillon toe. Breng kort aan de kook. Voeg de kipfilet en ontbijtspek toe en laat nog 10 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(132 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top