Wraps met Zoete Speklap

Wraps met Zoete Speklap
Ingrediënten: 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels ketjap manis, 1 teentje knoflook, 4 speklapjes, 1 ui, 2 grote wraps, sla,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels ketjap manis en 1 fijngehakt teentje knoflook. Marineer hier in 4 in reepjes gesneden speklapjes. Laat dit minstens 2 uur marineren. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg de speklapjes toe en bak het bruin. Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met sla en daarna de speklapjes. Serveer eventueel met een saus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel