Rijst met Kip Shoarma

Rijst met Kip Shoarma
Ingrediënten: rijst, 300 gram kipfilet, 1 eetlepel olie, 1 eetlepel shoarmakruiden, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 1 klein blikje perziken,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Marineer 300 gram in blokjes gesneden kipfilet in een marinade van 1 eetlepel olie en 1 eetlepel shoarmakruiden. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe en bak even mee. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 125 gram perziken toe (1 klein blikje uitgelekt) en warm even door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


1 reactie op “Rijst met Kip Shoarma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat