Rijst met Kip Shoarma

Rijst met Kip Shoarma
Ingrediënten: rijst, 300 gram kipfilet, 1 eetlepel olie, 1 eetlepel shoarmakruiden, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 1 klein blikje perziken,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Marineer 300 gram in blokjes gesneden kipfilet in een marinade van 1 eetlepel olie en 1 eetlepel shoarmakruiden. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe en bak even mee. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 125 gram perziken toe (1 klein blikje uitgelekt) en warm even door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


1 reactie op “Rijst met Kip Shoarma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel