Rijst met Kip Shoarma

Rijst met Kip Shoarma

Rijst met Kip Shoarma

Ingrediënten: rijst, 300 gram kipfilet, 1 eetlepel olie, 1 eetlepel shoarmakruiden, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 1 klein blikje perziken,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Marineer 300 gram in blokjes gesneden kipfilet in een marinade van 1 eetlepel olie en 1 eetlepel shoarmakruiden. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe en bak even mee. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 125 gram perziken toe (1 klein blikje uitgelekt) en warm even door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Rijst met Kip Shoarma

  1. This looks really delicious. Yummy. I just loved your recipe. Keep it up, keep sharing more recipes. I have some amazing recipes too. For sure you will love it. Waiting for your visit to there. Don’t forget to visit. Have a good day guys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top