Pistoletje Chipolata

Pistoletje Chipolata

Eigenlijk zou ik vandaag naar de opening van restaurant Umami gaan, helaas had ik knallende hoofdpijn, dus werd het totaal wat anders. Michel heeft pistoletjes chipolata gemaakt.

Ingrediƫnten: 4 pistoletjes, 6 chipolataworstjes, 1 ui, sla, curry,

Aantal personen: 2

Bak de pistoletjes af zoals op de verpakking staat, of neem gewoon verse pistoletjes. Bak 6 chipolataworstjes rondom bruin. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak even mee. Beleg de pistoletjes met wat sla. Verdeel de worstjes en de ui er over. Lekker met wat curry. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel