Pistoletje Chipolata

Pistoletje Chipolata
Eigenlijk zou ik vandaag naar de opening van restaurant Umami gaan, helaas had ik knallende hoofdpijn, dus werd het totaal wat anders. Michel heeft pistoletjes chipolata gemaakt.

Ingrediƫnten: 4 pistoletjes, 6 chipolataworstjes, 1 ui, sla, curry,

Aantal personen: 2

Bak de pistoletjes af zoals op de verpakking staat, of neem gewoon verse pistoletjes. Bak 6 chipolataworstjes rondom bruin. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak even mee. Beleg de pistoletjes met wat sla. Verdeel de worstjes en de ui er over. Lekker met wat curry. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat