Pizzabroodjes uit de Airfryer

Pizzabroodjes uit de Airfryer

Pizzabroodjes uit de Airfryer
Dit recept kwam ik tegen op Facebook. Het zag er zo simpel uit, leuk om na te maken dus. In plaats van peper kan je ook Italiaanse kruiden gebruiken en misschien nog een plakje kaas er over en de ham er uit laten om het vegetarisch te maken. Wij hadden de broodjes in helften gesneden. Maar je zou ook bijvoorbeeld een stokbrood of een paar pistolets in sneetjes snijden, zodat het echt mini-pizzaatjes worden.

Ingrediënten: 1 tomaat, 4 plakjes ham, 1 bolletje mozzarella, 2 eetlepels mayonaise (of fritessaus), peper, 2 afbak pistolets of schnittbroodjes

Meng 1 in blokjes gesneden tomaat met 4 fijngesneden plakjes ham, 1 in stukjes gesneden bol mozzarella en 2 eetlepels mayonaise. Breng op smaak met een beetje peper. Snijd 2 broodjes open. Bestrijk alle helften met het tomaat-ham-mozzarella mengsel. Leg de broodjes in de Airfryer. Zet de Airfryer aan op 180 graden voor 6 minuten. Eet smakelijk!

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top