Toscaanse Worstjes in Croissantdeeg

Toscaanse Worstjes in Croissantdeeg
Ingrediënten: 6 Toscaanse worstjes (AH), croissantdeeg voor 6 croissants, curry, kaas,

Aantal croissants: 6

Bak 6 Toscaanse worstjes rondom bruin en laat ze goed afkoelen. Verwarm de oven voor op 200 graden. Knip het croissantdeeg los, bestrijk het deeg met een klein beetje curry en beleg met kaas. Leg vervolgens de afgekoelde Toscaanse worstjes er op en rol het croissantdeeg op. Leg de broodjes op de bakplaat. Bak ongeveer 15 minuten op 200 graden, verlaag vervolgens de temperatuur naar 100 graden en laat de broodjes nog 10 minuten in de oven zitten. Serveer met een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat