Toscaanse Worstjes in Croissantdeeg

Toscaanse Worstjes in Croissantdeeg

Ingrediënten: 6 Toscaanse worstjes (AH), croissantdeeg voor 6 croissants, curry, kaas,

Aantal croissants: 6

Bak 6 Toscaanse worstjes rondom bruin en laat ze goed afkoelen. Verwarm de oven voor op 200 graden. Knip het croissantdeeg los, bestrijk het deeg met een klein beetje curry en beleg met kaas. Leg vervolgens de afgekoelde Toscaanse worstjes er op en rol het croissantdeeg op. Leg de broodjes op de bakplaat. Bak ongeveer 15 minuten op 200 graden, verlaag vervolgens de temperatuur naar 100 graden en laat de broodjes nog 10 minuten in de oven zitten. Serveer met een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel