Toscaanse Worstjes in Croissantdeeg

Toscaanse Worstjes in Croissantdeeg

Toscaanse Worstjes in Croissantdeeg

Ingrediënten: 6 Toscaanse worstjes (AH), croissantdeeg voor 6 croissants, curry, kaas,

Aantal croissants: 6

Bak 6 Toscaanse worstjes rondom bruin en laat ze goed afkoelen. Verwarm de oven voor op 200 graden. Knip het croissantdeeg los, bestrijk het deeg met een klein beetje curry en beleg met kaas. Leg vervolgens de afgekoelde Toscaanse worstjes er op en rol het croissantdeeg op. Leg de broodjes op de bakplaat. Bak ongeveer 15 minuten op 200 graden, verlaag vervolgens de temperatuur naar 100 graden en laat de broodjes nog 10 minuten in de oven zitten. Serveer met een salade. Eet smakelijk!

(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top