Fusilli Bolognese

Fusilli Bolognese

Fusilli Bolognese

Ingrediƫnten: fusilli, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 1 wortel, scheutje rode wijn, 2 tomaten, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 300 gram gehakt toe en bak dit rul en bruin. Voeg 1 geraspte wortel toe en bak kort mee. Giet er een scheutje rode wijn aan toe en laat de alcohol verdampen. Voeg daarna 2 in blokjes gesneden tomaten en 500 ml gezeefde tomaat toe en verkruimel er een bouillonblokje boven. Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!

0
(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top