Fusilli Bolognese

Fusilli Bolognese

Fusilli Bolognese

Ingrediënten: fusilli, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 1 wortel, scheutje rode wijn, 2 tomaten, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 300 gram gehakt toe en bak dit rul en bruin. Voeg 1 geraspte wortel toe en bak kort mee. Giet er een scheutje rode wijn aan toe en laat de alcohol verdampen. Voeg daarna 2 in blokjes gesneden tomaten en 500 ml gezeefde tomaat toe en verkruimel er een bouillonblokje boven. Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!

(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top