Risotto met Paddenstoelen

Risotto met Paddenstoelen
Ingrediƫnten: 15 gram gedroogde paddenstoelen, 1 ui, tijm, 250 gram champignons, 350 gram risotto rijst, scheutje witte wijn, 1 liter groentebouillon (gemaakt van 2 bouillonblokjes), geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Week 15 gram gedroogde paddenstoelen in wat koud water. Bak 1 gesnipperde ui met tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak mee tot de champignons zacht zijn. Doe de risotto rijst erbij en roer even om. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg de geweekte paddenstoelen toe. Voeg beetje bij beetje 1 liter groentebouillon toe, onder af en toe roeren. De risotto rijst is in ongeveer 20 minuten gaar. Voeg als laatste geraspte kaas toe en laat de kaas smelten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat