Taco’s met Gerookte Kip

Taco's met Gerookte Kip

Ingrediënten: 1 ui, 1 blik Bonduelle Mexico melange (doperwten, mais en paprika), 1 blik tomaatblokjes, scheutje chilisaus, 1 bouillonblokje, 6 tacoschelpen, 1 gerookte kipfilet,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui in hete olie. Voeg als de ui zacht is 1 blik Mexico melange en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met een scheutje chilisaus. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Breng kort aan de kook en laat 10 minuten pruttelen. Doe ondertussen 6 tacoschelpen in een ovenschaal. Snij 1 gerookte kipfilet in blokjes en verdeel de helft over de tacoschelpen. Schep het tomaatmengsel er over en verdeel vervolgens het laatste beet gerookte kipfilet over. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


1 reactie op “Taco’s met Gerookte Kip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel