Taco’s met Gerookte Kip

Taco's met Gerookte Kip
Ingrediënten: 1 ui, 1 blik Bonduelle Mexico melange (doperwten, mais en paprika), 1 blik tomaatblokjes, scheutje chilisaus, 1 bouillonblokje, 6 tacoschelpen, 1 gerookte kipfilet,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui in hete olie. Voeg als de ui zacht is 1 blik Mexico melange en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met een scheutje chilisaus. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Breng kort aan de kook en laat 10 minuten pruttelen. Doe ondertussen 6 tacoschelpen in een ovenschaal. Snij 1 gerookte kipfilet in blokjes en verdeel de helft over de tacoschelpen. Schep het tomaatmengsel er over en verdeel vervolgens het laatste beet gerookte kipfilet over. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


1 reactie op “Taco’s met Gerookte Kip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat