Taco’s met Gerookte Kip

Taco’s met Gerookte Kip

Taco's met Gerookte Kip

Ingrediënten: 1 ui, 1 blik Bonduelle Mexico melange (doperwten, mais en paprika), 1 blik tomaatblokjes, scheutje chilisaus, 1 bouillonblokje, 6 tacoschelpen, 1 gerookte kipfilet,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui in hete olie. Voeg als de ui zacht is 1 blik Mexico melange en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met een scheutje chilisaus. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Breng kort aan de kook en laat 10 minuten pruttelen. Doe ondertussen 6 tacoschelpen in een ovenschaal. Snij 1 gerookte kipfilet in blokjes en verdeel de helft over de tacoschelpen. Schep het tomaatmengsel er over en verdeel vervolgens het laatste beet gerookte kipfilet over. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(182 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Taco’s met Gerookte Kip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top