Bami

Bami

bami

Ingrediënten: 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel rijstwijn, 1 theelepel maïzena, 2 schnitzels, mie, 300 gram witte kool, 1 prei, korianderpoeder, komijnpoeder, gemberpoeder, paprikapoeder, laos, kurkuma,

Aantal personen: 3

Meng 2 eetlepels sojasaus met 1 eetlepel rijstwijn en 1 theelepel maïzena. Marineer hierin 2 in reepjes gesneden schnitzels voor minstens 1/2 uur. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de schnitzelreepjes bruin in hete olie. Voeg als de schnitzelreepjes bruin zijn 300 gram gesneden witte kool en 1 in ringen gesneden prei toe. Roerbak tot de kool zacht is. Breng op smaak met korianderpoeder, komijnpoeder, gemberpoeder, paprikapoeder, laos en kurkurma. Warm het geheel goed door. Voeg de mie toe en roer goed door. Eet smakelijk!

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top